Krynicki

Beskidy to jeden z najczystszych regionów Europy, to niepowtarzalność klimatu i przyrody, malownicze góry, czysta woda, to również tradycja polskich bartników i miodosytników oraz wiedza przekazywana z pokolenia na pokolenie. Najważniejszym składnikiem miodów pitnych jest miód pszczeli i woda, które w połączeniu z tradycją dają gwarancję najwytworniejszych miodów na świecie - od XVI wieku.

Czym jest Krynicki?

… to pielęgnowana od wieków tradycja, ogromna wiedza i doświadczenie zamknięte w nowoczesnej butelce. Stosowanie tradycyjnych receptur i wykorzystanie nowoczesnej technologii w procesie fermentacji, daje gwarancję niespotykanych w innych miodach wrażeń smakowych.

… to najwytworniejszy z miodów, o doskonale zharmonizowanym ziołowo-korzennym aromacie, wytwarzany wg receptur z okresu świetności polskiego miodosytnictwa.

… miody te swój niepowtarzalny smak i aromat uzyskiwały poprzez wieloletnie leżakowanie w średniowiecznych piwnicach o stałej temperaturze, w specjalnie wypalanych beczkach dębowych.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów